MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Wypadek na trasie Będzino – Sarbinowo. Kierowca uderzył w drzewo i uciekł [ZDJĘCIA]

Wypadek na trasie Będzino – Sarbinowo. Kierowca uderzył w drzewo i uciekł [ZDJĘCIA]

Przejażdżka po Kielcach z piłkarkami ręcznymi, kolarzami i koszykarzami [ZDJĘCIA]

Przejażdżka po Kielcach z piłkarkami ręcznymi, kolarzami i koszykarzami [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tuning auta. Co jest dozwolone i w jakim zakresie? Co jest zabronione?

Tuning auta. Co jest dozwolone i w jakim zakresie? Co jest zabronione?

Nowości od Google budzą kontrowersje – podsłuchują i „kradną”?

Nowości od Google budzą kontrowersje – podsłuchują i „kradną”?

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil

Najlepszy kompot do obiadu. Zrobisz go w kilka chwil